Natuurvijver en strand

De plas op het terrein van Molenzijdse Heide is een natuurven met waterbron. Het beste zwemwater dat er bestaat. Het is enkel toegankelijk vanuit het park. Daardoor is het voorbehouden voor de gasten van de camping en kunt u er exclusief gebruik van maken.

Waterpret

Kampeerverblijfpark Molenzijdse Heide heeft speciaal voor zijn gasten een uitgebreide zwemaccomodatie. Deze is compleet met een 50m lange glijbaan en een speciaal kinderbad voor de kleintjes.

Paradijs op aarde
Wat is een vakantie zonder zwembad? Wees gerust, ook daaraan zal het u tijdens uw verblijf niet ontbreken. De kinderen hebben hun eigen speeltoestellen en waterglijbanen. Maar ook u kijkt er vast al naar uit om baantjes te kunnen trekken of heerlijk languit uit te rusten op een groene ligweide.

Het lijkt een paradijs op aarde… Maar het zwembad bevindt zich gewoon op loopafstand van uw chalet of caravan. Zo is uw vakantie pas echt compleet.

Waterspelen

Spelevaren in eerlijk natuurwater. Jong en oud vermaakt zich prima. Binnen het domein van Kampeerverblijfpark Molenzijdse Heide ligt een natuurven van uitstekende kwaliteit.

Het is een genot om te zien hoe verkwikkend het natuurwater werkt voor zowel kinderen als volwassenen. Je bent er dagen zoet. Eigenlijk is het een beetje vakantie binnen uw vakantie.

De zwemmers trekken hun baantjes, terwijl anderen op het strand liggen en de kinderen zich vermaken met schepjes. luchtbedden en zwembanden in het ven. Voor elk wat wils. Voilà, zomaar een vakantiedag aan het water. Het ruisen van de bomen en het zingen van de vogels maken de sfeer compleet.

En als u dan ’s avonds ‘thuis’ komt in uw caravan, vakantiehuisje of tent voelt u zich uitgerust en voldaan. Uw eigen strandvakantie, zó dichtbij.

 

Contact

Molenzijdse Heide

Veldenbergstraat 97
2330 Merksplas
België

BTW BE 0432 573 181

T. +32 (0)14/ 63.39.29
F. +32 (0)14/ 63.57.43
E. De Molenzijdse Heide

Molenzijdse Heide in de winter

Ook in de koudere maanden is er van alles te doen. Winterse wandeltochten in de omgeving, Sinterklaas, Kerst- en Nieuwjaarsactiviteiten, eigenlijk te veel om op te noemen.

Decembermaand
Merksplas is een mooie gemeente. De dorpen en steden in de omgeving worden omzoomd door prachtige natuur. In de winter is dat natuurlijk niet anders. Daarom is een verblijf op Camping Molenzijdse Heide ook in de winter zeer aanbevelenswaardig. Behalve de feestelijkheden die de decembermaand met zich meebrengt, worden nog meer activiteiten georganiseerd.