Jaarplaatsen

Wij bieden diverse verblijfsmogelijkheden aan op de Molenzijdseheide. Het merendeel zijn jaar- en seizoensplaatsen.
Voor rugzaktoeristen hebben wij bovendien enkele speciale trekkershutten.

Of u nu voor langere of kortere tijd onze gast bent, u vindt snel uw draai op Molenzijdse Heide Kampeerverblijfpark. U huurt bij ons vaste plaatsen met of zonder stacaravan. Een caravan huren kan natuurlijk ook.

Trekkershutten
Kiest u voor een eenvoudige vakantie, maar wilt u toch beschikken over een degelijke, verwarmde ruimte? Dan zijn onze trekkershutten ideaal. Zij zijn volledig vervaardigd van hout, gemeubileerd en van vele gemakken voorzien, zoals een ingerichte kook-gelegenheid.
Er is slaapruimte voor 4 personen. Zelfs voor tuinmeubilair is gezorgd. De hutten zijn zowel in de zomer als in de winter te gebruiken. De perfecte combinatie van trekken en comfort.

Huurplaatsen
Het Molenzijdse Heide Kampeerverblijfpark ligt in een boomrijk gebied. Dat merkt u al als u het park nadert. Het is dan ook geen wonder dat alle plaatsen zeer fraai gelegen zijn. Allemaal hebben ze kabeltelevisie, elektrische voorzieningen, water, afvoer en mogelijkheid tot telefoonaansluiting. U huurt de plaatsen, compleet met stacaravan, voor langere of kortere tijd. Dat varieert van een midweek tot een jaar.
Het is ook mogelijk een plaats vast te leggen voor uw eigen sta- of rijcaravan. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

 

Contact

Molenzijdse Heide

Veldenbergstraat 97
2330 Merksplas
België

BTW BE 0432 573 181

T. +32 (0)14/ 63.39.29
F. +32 (0)14/ 63.57.43
E. De Molenzijdse Heide

Molenzijdse Heide in de winter

Ook in de koudere maanden is er van alles te doen. Winterse wandeltochten in de omgeving, Sinterklaas, Kerst- en Nieuwjaarsactiviteiten, eigenlijk te veel om op te noemen.

Decembermaand
Merksplas is een mooie gemeente. De dorpen en steden in de omgeving worden omzoomd door prachtige natuur. In de winter is dat natuurlijk niet anders. Daarom is een verblijf op Camping Molenzijdse Heide ook in de winter zeer aanbevelenswaardig. Behalve de feestelijkheden die de decembermaand met zich meebrengt, worden nog meer activiteiten georganiseerd.