Huurcaravans

Onze stacaravans zijn 9/3 meter geschikt voor vier personen,of 11/3.60 voor 6 personen. Vanuit de zithoek met televisie bereikt u de eethoek en het keukengedeelte met koelkast, koffiezetapparaat en warm water. De twee slaapkamers liggen naast de badkamer met toilet, douche en wastafel.

Alle huurcaravans worden schoon opgeleverd. Natuurlijk zijn ze verwarmd, zodat ze zelfs in de winter gebruikt kunnen worden. Kortom, ze voldoen aan alle voorwaarden voor een fijne vakantie of een gezellig verblijf met vrienden en familie.
Kom genieten voor een kortere of langere periode; u heeft immers de tijd voor uzelf.

 

Contact

Molenzijdse Heide

Veldenbergstraat 97
2330 Merksplas
België

BTW BE 0432 573 181

T. +32 (0)14/ 63.39.29
F. +32 (0)14/ 63.57.43
E. De Molenzijdse Heide

Molenzijdse Heide in de winter

Ook in de koudere maanden is er van alles te doen. Winterse wandeltochten in de omgeving, Sinterklaas, Kerst- en Nieuwjaarsactiviteiten, eigenlijk te veel om op te noemen.

Decembermaand
Merksplas is een mooie gemeente. De dorpen en steden in de omgeving worden omzoomd door prachtige natuur. In de winter is dat natuurlijk niet anders. Daarom is een verblijf op Camping Molenzijdse Heide ook in de winter zeer aanbevelenswaardig. Behalve de feestelijkheden die de decembermaand met zich meebrengt, worden nog meer activiteiten georganiseerd.