De kantine als dorpscafé

Zoals elk dorp een dorpscafé heeft, zo heeft Camping Molenzijdse Heide zijn kantine waar iedereen welkom is. Het is een centrale plek met frituur, bar en een royaal terras waar campingbewoners elkaar ontmoeten bij een hapje en een drankje.

Het royale terras is geliefd bij onze gasten. Dat kan haast niet anders, zo mooi gelegen aan de grote vijver. ’s Avonds, als de zomerzon is ondergegaan, wordt het dikwijls gezellig laat onder het genot van sfeervolle
livemuziek.

Zelf zingen? Kom dan naar de karaoke-avonden. Het cafégedeelte is ook populair bij darters en biljarters.
Het beschikt bovendien over een groot bioscoopscherm.

Evenementen
In de feestzaal achter de kantine wordt van alles georganiseerd. Daar geniet u van bingo of feestavond en van disco of orkest. Op speciale dagen zijn er feestelijkheden en evenementen voor jong en oud.

De kantine en de zaal zijn geopend van Pasen tot september.

 

Contact

Molenzijdse Heide

Veldenbergstraat 97
2330 Merksplas
België

BTW BE 0432 573 181

T. +32 (0)14/ 63.39.29
F. +32 (0)14/ 63.57.43
E. De Molenzijdse Heide

Molenzijdse Heide in de winter

Ook in de koudere maanden is er van alles te doen. Winterse wandeltochten in de omgeving, Sinterklaas, Kerst- en Nieuwjaarsactiviteiten, eigenlijk te veel om op te noemen.

Decembermaand
Merksplas is een mooie gemeente. De dorpen en steden in de omgeving worden omzoomd door prachtige natuur. In de winter is dat natuurlijk niet anders. Daarom is een verblijf op Camping Molenzijdse Heide ook in de winter zeer aanbevelenswaardig. Behalve de feestelijkheden die de decembermaand met zich meebrengt, worden nog meer activiteiten georganiseerd.